הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/04/2013 | 21:28 | מאת: מורן

הי, שמי מורן, ילדתי לפני שלושה חודשים, אני ובעלי משתמשים בקונדומים למניעת הריון נוסף בנתיים,אך לדעתי יש לי סימנים של הריון נוסף, (שבועיים כאבי בטן תחתונה) רצון עז לאכול מתוק!! מצבי רוח מוזרים(: וגם פטרייה לפני יומיים שיצאה. וגם לא קיבלתי מחזור מאז הלידה... חשוב לי לציין שכל מה שרשמתי היה בהריון הראשון.קניתי ערכה ביתית יצא שלישי.(אני לא מאמינה בערכה מפני שבהריון הראשון שלי בדקתי ובדקתי עד שבוע 8 זה יצא לי שליח יצא רק פס אחד ולבסוף החלטתי לעשות בדיקת שם וככה גילנו שאני בהריון. קבעתי לי בדיקת דם רק יום חמישי ואני לחוצן נורא. את חושבת שאני בהריון? תעזרי לי ל תודה רבה

מורן שלום, אני בטוחה שאת מבינה שאין לי יכולת לדעת בוודאות אם את בהריון. אף אחד מהסימנים שאת חווה ומתארת הוא לא אינדיקציה חד משמעית להריון. אם השתמשת בקונדום בכל הפעמים שקיימתם יחסי מין, בלי שהוא יקרע או יצא, הסיכוי להריון הוא נמוך. אין לך מה להילחץ, זה לא ישנה את התוצאה, חכי ליום חמישי ואז תהיי בטוחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות