התרופה NOZINAN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/04/2013 | 11:15 | מאת: סוזי

עד לפני 4 חודשים לקחתי את התרופה טרקטין במשך 24 שנים. עכשיו כיוון שהיא ירדה מהמדפים לפני 4 חודשים התחלתי לקחת NOZINAN. שזה גורם לי להמון תופעות כמו עליה רמת הסוכר, דפיקות לב חזקות ,זצאון ויובש בפה והשמנה . מה עלי לעשות להמשיך עם התרופה האם יש תחליף תרופה אחרת לטרקטיל. אשמח אם תענו לי

סוזי שלום, ישנם תכשירים נוספים מאותה משפחת תרופות ובעלות פעילות דומה. אם nozinan גורמת לתופעות לוואי כ"כ משמעותיות, כדאי ורצוי להתייעץ עם רופא לגבי החלפתה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות