שבוע טוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/04/2013 | 00:04 | מאת: אורטל

איך ניתן לטפל במצב של טחורים??!

14/04/2013 | 07:13 | מאת: אסף

ישנם נרות שמכניסים לפי הטבעת ומשחה שמורחים באותו איזור שמאוד עוזרים לטחורים..בכל מקרה הם מצריכות מרשם רופא..

אורטל שלום, קיימים תכשירים ללא מרשם רופא לטיפול בטחורים, קרמים ופתילות. ניתן להיעזר במגבונים הגייניים שמקלים על הצריבה והגרד. ניתן לעשות אמבטיות ישיבה חמימות. חשוב שפעילות המעיים תהיה סדירה ושהיציאות לא יהיו קשות ומאומצות (לשם כך ניתן להיעזר בסיבים תזונתיים, בשתיה מרובה ובפעילות גופנית קלה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות