חום לילד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/04/2013 | 18:30 | מאת: יניב

היי בוא בן שנה וחצי שוקל 11 וחצי קילו עלה לו החום בגלל חיסון שעשינו לו ורציתי לדעת מה יותר טוב/עוזר נר אקמולי 150גר או נורופן נוזלי? או לשלב בניהם וכמה זמן צריך לחכות בין תרופה לתרופה?

13/04/2013 | 22:25 | מאת: יניב

כי במייל לא קיבלתי כלום

14/04/2013 | 01:17 | מאת: אדל

בין תרופה לתרופה 4 שעות

יניב שלום, שני התכשירים מתאימים להורדת חום. יש יתרון לתכשיר נוזלי, כי ניתן יותר טוב לשלוט במנה שנותנים, אך אם יותר קל לכם לתת נר, זה עדיין יהיה יעיל. בחום ממושך יש יתרון לשלב בין אקמולי לנורופן. חשוב להקפיד על הפרש של 3 שעות ביניהם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות