הריון נוסף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/04/2013 | 00:50 | מאת: מורן

הי, אני ילדתי בדיוק לפני שלושה חודשיים, הנקתי רק כמעט חודש(אבל לא רק הנקה כי נגמר לי החלב) ולצערי לא קיבלתי מחזור עדיין, וגם יש לי תופעות של ממש כמו אישה בהריון, אני אוכלת מלא מלא מתוק ( התופעות שלי של לפני מחזור זה רמון למלוח) וכאבי בטן תחתונה כבר שבועיים, ורצון לפיפי. יכול להיות שזה הריון. או שאני סתם חוששת?

13/04/2013 | 00:52 | מאת: מורן

וגם עוד משהו נוסף יש לי פטרייה שיצאה היום

14/04/2013 | 19:41 | מאת: מורן

הי שוב הודעה , כמו שאמרתי יש לי ילדה בת שלושה חודשיים, אנחנו מקיימים יחסים עם קונדומים רק עם קונדומים, אז אני לא יודעת איך זה יכול להיות, אני לא קיבלתי מחזור בכלל שלושה חודשיים, יש לי כאבי בטן תחתונה כבר שבועיים, וחשק נוראי למתוק כל הזמן ( בדיוק כמו בהריון הקודם) יש לי פטרייה שיצאה אתמול (בדיוק כמו בהריון הקודם) ויש לי מצבי רוח.והכאבי סטן דרך אגב היו לי ככה גם בהריון הראשון. מה את חושבת שיש סיכוי שסה הריון? ( חשוב לי לציין שעם ההריון הראשון עשיתי בדיקת ערכת ביתית עד שבוע 8 עשיתי בדיוק ויצא לי פס 1 תמיד יצא שלישי עד שבסוף עשיתי בדיקת דם. יש לי תור לבדיקת דם רק ביום חמישי. מה את חושבת? אני לחוצה נורא! תעזרי לי

13/04/2013 | 00:53 | מאת: מורן

ויש לי גם פטרייה שיצאה היום

מורן שלום, אם קיימת יחסי מין לא מוגנים, אז תמיד קיים סיכוי להריון, ללא קשר לתופעות שאת מתארת. כדי להיות בטוחה, את יכולה להשתמש בערכה ביתית לבדיקת הריון או לגשת לרופא שלך. כדאי לטפל בפטריה ולשלול דלקת בדרכי השתן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות