תינוקת בת 10חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2013 | 20:37 | מאת: לילך

היי,יש לביתי פריחה/תפרחת/אולי פטריה שמתחיל על בטוסיק בעדינות עד השפתיים של הפות כבר את כל המשחות נסתי דזטין/בפנטן מה יש עוד שיכול לעזור זה כבר שבוע????

12/04/2013 | 06:56 | מאת: קטיה

שלום לילך המשחות של דר פישר קאמיל בלו הם ממש טובות יש עם ציור של גוזל צהוב ויש בקבוק בצבע תכלת לבן KAMIL BLUE ואת גם יכולה לקנות קמומיל ו לעשות תה חזק להשאיר את הטיון 10 דקות ולנקות את התוסיק עם המים של התה כל פעם שאת מחליפה תיתול ובמשך כמה ימים ניתן להוסף גם לאמבט של תינוק מאוד מרגיע וכל משחה שיש בה קמומיל כדי לקנות ותנסי כל החלפה לכחת איתך קערה של מים חמים ולסים בתוך מגבון ולנקות לתינוק את התוסיק במיוחד אחרי קקי

לילך שלום, ניתן לנסות משחות החתלה אחרות כמו אינוטיול או בייבי-אגיסטן. את יכולה לתת לה פרוביוטיקה באבקה, שיכולה לעזור במצב של פטריה או יציאות שמאוד מגרות את העור. לפעמים אין ברירה וצריכים להשתמש בקרמים רפואיים אנטידלקתיים, אך אלה דורשים מרשם. שטיפות במים פושרים והחלפת חיתולים בתדירות גבוהה גם יכולים לעזור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות