מעבדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2013 | 20:09 | מאת: ניקול

שוב שלום עוד שאלה אני בזמן ההריון נטלתי למיקטל, וחודש ליפני הלידה הייתה לי עליה בתיפקודי הכבד והתחילו לי בצקות וגרודים בבית חולים חששו לרעלת הריון ולכן יילדו אותי בשבוע 38.3 , עכשיו כשאני כבר 4 חודשים אחרי הלידה עשיתי בדיקות כלליות שעושים בדכ אחרי לידה ועדיין תיפקודי הכבד של ממש גבוהה ואני ליפעמים מתגרדת בבית החזה בידיים ובבית שחי ממש גרושים חזקים השאלה שלי ממה זה יכול לנבוע והאים יכול ליהיות שזה מהתרופה שלי . תודה

ניקול שלום, ייתכן ותופעות הלוואי קשורות ללמיקטל וייתכן שלא, יכולים להיות מספר גורמים לכך. את צריכה לעבור בירור רפואי בנושא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות