ליחה בגרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/04/2013 | 12:33 | מאת: אלעד

שלום לכבוד הרוקח/ת יש לי ליחה בגרון מזה יומיים. אני אסמטתי. איך ניתן לטפל בתופעה ? תודה

11/04/2013 | 12:43 | מאת: קורל

שלום רוקחת . יש לי כאבי גרון מזה יומיים . איזו תרופה את ממליצה ?

קורל שלום, את יכולה לקחת לכסניות לחיטוי הגרון תרופתיות או טבעיות. אם זה לא עובר או שמתפתח חום, פני לרופא. ליאת

אלעד שלום, רוב התרופות המכייחות דורשות התייעצות עם רופא בחולים אסטמתיים. התרופה סולבקס מותרת לשימוש, וניתן להשתמש גם בסירופ רסיל, רק לא במצבים של ליחה מוגברת או ממושכת. אם הליחה מקושרת אצלך להתקפי אסתמה, פנה לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות