שלום ליאת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 17:09 | מאת: אורית

אני כרגע מורידה שיער מבית השחי בשיטת הIPL ולאחר כמה טיפולים התחלתי להזיע נורא בבית השחי,תכננתי לקנות דאודורנט מיוחד של ספיריאל או משהו בסגנון,השאלה שלי היא האם יש סיכון בשימוש בדאודורנט זה וגם להמשיך עם טיפול הסרת השיער?המרווח בין טיפול לטיפול הוא בערך חודשיים..איך בדיוק הרול און של ספיריאל עובד ואיך צריך להשתמש בו?ויש לי עןד שאלה,אם יש דלקת בשתן וצריבה אפשר לקיים יחסי מין?אפשר לקיים יחסי מין כאשר יש פטריה בנרתיק?תודה רבה!!

אורית שלום, מבדיקה שעשיתי מול החברה המשווקת של ספיריאל אין סיכון בשימוש במוצר בעת טיפולי הסרת שיער, אך צריך להמתין 3-4 ימים אחרי טיפול לפני שמשתמשים בתכשיר. השימוש בתכשיר הוא יומיומי, הוא חודר לבלוטות הזיעה ומכווץ את הצינוריות ובכך מצמצם את מידת ההזעה. לגבי שאלותייך הנוספות, אין מניעה לקיים יחסי מין בזמן דלקת בשתן או בנרתיק, אך זה יכול לכאוב או להציק לך. בזמן הטיפול בדלקת בנרתיק רצוי להימנע מקיום יחסי מין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות