תופעות לוואי כתוצאה מהתנגשות בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 15:19 | מאת: מיקי בלו

שלום רב, חמי מקבל 5 סוגי תרופות עבור הפרוסטטה; AVODART 0.5 MG CAP 0.5 MG 1X1 XATRL XL 10MG AM 10 MG 1X1 FERRIFOL BOX OF 30 TAB CF 1X1 BEVIEX SUBLINGUAL BOX OF 30 1000 1X1 TOVIAZ 4 MG TAB 4MG 1X1 האם יש אפשרות שיש התנגשות בין התרופות ותוצאת הלוואי הינה פגיעה בראייה? הוא בן 80.5 ולפני ניתוח קטראקט. רוב תודות, מיקי בלוגולובסקי [email protected]

מיקי שלום, אין התנגשות בין התרופות שאתה לוקח, והן לא גורמות להפרעות בראיה. toviaz יכולה לגרום לתופעה של יובש בעיניים ו-xatral לא גורמת לקטרקט, אך ייתכן ואנשים שעוברים ניתוח קטרקט ונוטלים אותה יסבלו מתופעת לוואי בעין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות