מפרקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/04/2013 | 23:32 | מאת: א

שלום ליאת,אני מתאמנת בחדר כושר קרוב לחודש וממש כואבים לי המפרקים,ללכת לא כואב לי אבל לרוץ ולקפוץ זה ממש מכאיב בברכיים ובכפות רגליים,כאילו אני לא יכולה לשאת את המשקל שלי בריצה..מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה?אני לא רוצה להפסיק להתאמן או לקחת אפילו הפסקה

שלום, כדי לדעת מה לעשות את חייבת לדעת מה הרקע לכאבי המפרקים, ולשם כך את צריכה שרופא יבדוק אותך. את צריכה לוודא שאת מבצעת את תרגילי האימון בצורה הנכונה ושאת לא מעמיסה מדי על הגוף. אם רופא יחליט שתצטרכי הפסקה או הפחתה במעמס של הפעילות הגופנית, כדאי שתעשי זאת. נסי להתייעץ גם עם מאמני הכושר בחדר הכושר שלך. ישנם תכשירים תרופתיים אנטידלקתיים וישנם גם תכשירים טבעיים. אשמח לייעץ לך לגביהם אחרי שתראי רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות