הידרואגיסטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/04/2013 | 21:02 | מאת: לירון

הרופא רשם לי הידרואגיסטן לטיפול בפטריה ואגינלית, השתמשתי בהתאם להוראות פעמיים ביום למשך חמישה ימים אולם הפטריה לא עברה, כבר קבעתי תור נוסף לרופא אך רציתי לשאול אם הפטרייה פיתחה עמידות האם ישנו טיפול אחר אפשרי? אציין גם שאני מניקה

לירון שלום, סביר להניח שהפטרייה לא פיתחה עמידות. ייתכן והטיפול לא היה מספיק ארוך או מספיק חזק- את זה הרופא כבר יוכל לומר לך. ישנם טיפולים אחרים אפשריים. הרופא שלך יקבע מה הכי מתאים עבורך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות