celcox

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/10/2011 | 02:00 | מאת: אסתי

לוקחת סלקוקס נגד כאבים. עברו שעתיים הכאבים נשארו כשהיו- חזקים איזה תרופה נוספת נגד כאבים אפשר לקחת? תודה 0507490718

30/10/2011 | 10:55 | מאת: שני כרמי

אסתי שלום. אני מניחה שכדורי סלקוקס נרשמו לך ע"י רופא לטיפול בדלקת. יתכן ויעברו מספר ימים עד שתתקבל מלוא השפעתה האנטי-דלקתית של התרופה ובנתיים את בהחלט יכולה להיעזר במשככי כאבים (אקמול /אופטלגין /נורופן). הקפידי על המינונים המותרים. אם את סובלת או סבלת מאולקוס או דימומים ממע' העיכול, הקפידי ליטול את הסלקוקס עם אוכל והעדיפי שימוש באקמול על-פני נורופן/אדויל/אדקס.

מנהל פורום תרופות ורוקחות