ייעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/04/2013 | 12:24 | מאת: אור

שלום אני סובלת ממיצמוצים רבים, גירויים, כאב וטשטוש בעיניים , הייתי אצל רופא עיניים הוא נתן לי טיפות עיניים אבל הם צרבו לי מאוד בעיניים אז הפסקתי טיפול. אז רציתי לדעת כי כנראה אני סובלת מיובש בעיניים אם אני יוכל להשתמש בטיפות עיניים  פרש קומדי , אם צריך מרשם, וכמה זה עולה בבתי מרקחת ואם בכרטיס קופח שלי תינתן לי הנחה , תודה.

אור שלום, אם את לא מצליחה להשלים את הטיפול שרשם לך הרופא, את צריכה ליידע אותו כדי לקבל טיפול חלופי. אם את מאובחנת כסובלת מיובש בעיניים, אז פרש קומוד יכול להתאים. התכשיר לא דורש מרשם, ובבתי מרקחת פרטיים אין הנחה בהצגת כרטיס קופת חולים. המחיר נכון להיום הוא כ-55 ש"ח. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות