כסיסת ציפורניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/04/2013 | 20:52 | מאת: אנונימית

שלום ליאת .. אני כוססת ציפורניים המון זמן ואני ניסיתי להפסיק בלי כלום .. זה לא עבד אז עברתי למריחת מרה וגם זה לא עזר . האם יש תרופה חיצונית לשיקום הציפורניים ולהארכה מהירה שלהן ושיקום העור שמסביב? תודה

09/04/2013 | 01:09 | מאת: ליאורה

אשמח לתשובה גם, אני סובלת כבר שנים מהבעיה ופשוט כלום לא עוזר,..

שלום, כל עוד תופעת כסיסת הציפורניים ממשיכה יהיה קשה לשקם את הציפורן. ישנם מחזקי ציפורניים כמו נייל-טק, וישנו קרם לעור ולציפורן של פלקסיטול לשיפור מראה האזור שמסביב לציפורן. כסיסת ציפורניים היא לפעמים ביטוי של לחץ או מתח נפשי, ניתן לקחת תכשיר טבעי או הומאופטי להרגעה (אם יש צורך כמובן). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות