גארו דופילוס לבחילות בנסיעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/04/2013 | 16:01 | מאת: ליה

שלום! האם הכדור גארו דופילוס מונע בחילות בנסיעות? אם לא על איזה כדורים את ממליצה?

ליה שלום, ג'ארודופילוס לא משמש לבחילות נסיעה. תכשירים טבעיים למניעת בחילות נסיעה: טבליות ג'ינג'ר, קוקולין או R-52(הומאופטיה). ישנו אביזר חדשני, שנקרא סי-בנד. זהו צמיד שלוחץ באופן קבוע על נקודה ספציפית שמונעת בחילות (לא מתכלה, ללא תופעות לוואי, מתאים גם לילדים ולנשים בהריון). מבחינת תרופות- travamin- תרופה ללא מרשם לבחילות נסיעה (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות