איך להשתמש בגלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2013 | 21:57 | מאת: סיון

היי נתנו לי להתחיל לשתות גלולות בשם " מינס" והאמת היא שאין לי מושג איך שותים את זה , יש כאלה שאומרים לי ביום הראשון שאיני מקבלת את הווסת החודשית שלי ויש כאלה שאומרים שכשאני מסיימת את הווסת ניתן לשתות אותם אשמח אם תענו לי

06/04/2013 | 22:09 | מאת: ג'ולייט

שלום סיון , אני משתמשת בגלולות האלה למעלה מ3 שנים, עליך לקחת אותם עם היום הראשון לווסת ואז לקחת לפי הסדר ולהמשיך את החפיסה הבאה מיד לאחר זו שנגמרת. כך בהוראת רופאת הנשים שלי כשהתחלתי לא עפ דעתי האישית. בהצלחה!

06/04/2013 | 22:10 | מאת: ג'ולייט

הקפידי לקחת מדי יום באותה שעה את הגלולה כך מומלץ

06/04/2013 | 22:14 | מאת: סיוון

תודה על הצעה , ולא מומלץ לשתות את הגלולה מיד לאחר סיום הווסת ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות