כדורים להרזיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/04/2013 | 12:22 | מאת: אוש

שלום... אני רוצה להשתמש בכדורי הרזיה , את יכולה להמליץ לי איזה כדורים באמת עובדים להרזיה? תודה...

שלום, תכשירים תרופתיים להרזיה דורשים מרשם. ללא מרשם ניתן לקנות תכשירים טבעיים ותוספי תזונה. אני מעדיפה להתאים את התכשיר לאדם, למשל: אנשים שאוכלים פחמימות, יוכלו להפיק תועלת מתכשיר בשם 2- DIET. אנשים שצורכים הרבה שומנים במזון, יוכלו לשלב תכשיר שמפריע לספיגת שומנים כמו ליפולס. תכשירים על בסיס סיבים ( כמו קונג'אק), תורמים לתחושת שובע. כמובן שאנשים בעלי מחלות רקע כרוניות צריכים להתייעץ עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות