שיעול מציק עם גרד בגרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2013 | 19:59 | מאת: שני

כבר שבועיים מתחילת פסח אני משתעלת ממש חזק כמעט רוב היום ממש יש לי גירודים בתוך הגרון זה מאוד מציק הייתי אצל הרופא היא הביאה לי ברונכוליט פלוס וזה לא עוזר אני לא יודעת עוד מה לעשות מה את ממליצה?

שני שלום, חשוב לדעת מהו הרקע לשיעול ולפי זה להמליץ על טיפול. אם מדובר ברקע ויראלי, ניתן לקחת תכשירים נגד שיעול תרופתיים או טבעיים. אם מדובר ברקע אלרגי, לוקחים תכשיר אנטיהיסטמיני. לעיתים שיעול נובע גם מבעיות של דליפת חומצה מהקיבה, אך את זה רק רופא יוכל לאבחן. המלצתי היא לנסות תכשיר נוגד שיעול אחר, ואם זה לא עוזר, לחזור לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות