בטאקורטן תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2013 | 11:15 | מאת: רונית

שלום, גינקולוגית רשמה לי בטאקורטן לטיפול ב-contact dermatitis באיזור הפות. מרחתי את המשחה פעם ביום במשך שלושה ימים, אבל הרגשתי שהסימפטומים ממש מחמירים. בהוראת הרופאה הפסקתי למרוח את המשחה, אבל עדיין, כבר שלושה ימים, אני מרגישה גרד וצריבה ממש חמורים שלא הרגשתי קודם, וכל האיזור אדום. האם זה יכול להיות כתוצאה מהתרופה? ואם זו אכן תופעת לוואי, היא אמורה לעבור לבד או שצריך לראות רופא?

רונית שלום, ייתכן ומדובר בתופעת לוואי של התרופה או בהחמרת בעיית הרקע שהייתה לך. אם מדובר בתופעת לוואי היא תחלוף לבד, אך אם מדובר בבעיה אחרת, ייתכן ותצטרכי טיפול חליפי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות