לק לוסריל ושמן עץ התה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/04/2013 | 02:31 | מאת: רינה

שלום,יש לי פטרת בציפורניי הרגליים וכרגע אני משתמשת בלק לוסריל ,במקביל קניתי גם שמן עץ התה ורציתי לדעת אם מותר לי לטפטף טיפה אחת ממנו על הציפורניים שמרוחות בלק לוסריל,האם זה לא ישפיע על הלק ? ועוד שאלה מה אוכל לעשות כדי להגן על הידים שלי מפני פטרת,האם יש סבון על בסיס שמן עץ התה לידיים או כל דבר אחר שתוכלו להמליץ לי. תודה.

רינה שלום, ניתן לטפטף שמן עץ התה על הציפורניים, אחרי שלוסריל נספג והתייבש במלואו. סבון אקטיסופ, גם מוצק וגם נוזלי, מכיל שמן עץ התה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות