אסטרוגן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/04/2013 | 23:27 | מאת: עטנ

אני משתמשת באסטרוגן v על מנת לטפל בזיהום הנרתיקי שלי..אתמול לקחתי את הכדור הראשון והיום היו לי המון המון הפרשות שנראו כמו גוש אחד, האם זה תקין? ממה זה נובע? איך בכלל קורה שאת מזדהמת בנרתיק?

04/04/2013 | 23:39 | מאת: טענ

בטעות

שלום, ההפרשה יכולה להיות שאריות טבלית האגיסטן, שלא התמוססה במלואה או חלק מתהליך ההחלמה. אם זה ממשיך גם בגמר הטיפול, גשי לרופא. רוב הזיהומים הנרתיקיים נובעים מקנדידה. יכול להיות שיש לך קנדידה במערכת העיכול או שהופר האיזון בין חיידקים לפטריות בנרתיק עקב טיפול אנטיביוטי או ירידה בחומציות הסביבה בנרתיק. גורמים נוספים: הדבקה, רגישות לחומרים, שימוש בגלולות למניעת הריון, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות