פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/04/2013 | 19:50 | מאת: רינת

שלום יש לי בלחיים פיגנטציה שתי עיגולים בינוניים נסתי את כל המסכות קצת יתבהר לי אבל בכל מיקרה רציתי ייעוץ או תכשיר מתאים לזה משהו שתוכלו לייעץ לי תודה רבה

04/04/2013 | 20:10 | מאת: גיא

האם אקמול אוזר למכת שמש

04/04/2013 | 21:08 | מאת: הילה

ממש לא!!

05/04/2013 | 05:41 | מאת: yafa

גם לי היה ( כנראה כזה בהריון) כל מה שהציעו לי בבתי המרקחת לא עזר ואז ראה אותי אשה מאוד נחמדה שאיננ מכירה ואמרה לערבב דבש ולימון ולמרוח על הםנים למס דקות וכך היה זה נעלם ממש מה שאני הוספתי פעם פעמים בשבוע כשסחטתי לימון את השארית מרחתי על הפנים למספר דקות בהצלחה לך

רינת שלום, ישנו תכשיר רפואי שאינו דורש מרשם ונקרא איזומד. הוא מכיל את החומר הפעיל הידרוקווינון, שמשמש להבהרת כתמי פיגמנטציה. ישנם תכשירים דרמוקוסמטיים כמו clairial, שיכול לעזור. קיימים גם תכשירים במרשם רופא- רופא עור רושם קומבינציה של מס' רכיבים למטרה זו, וירקחו לך אותה בבית מרקחת. ליאת

07/04/2013 | 01:47 | מאת: ערן

אני שמעתי על איזה תרופת סבתא שעובדת

מנהל פורום תרופות ורוקחות