אלון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/04/2013 | 09:03 | מאת: אילנה הראל

קבלתי תרופה בשם נורמלור במקום נורמיטן אני חוששת לקחת בגלל רגישות יתר לתרופות. אני משתדלת מאוד שלא לשנות את התרופת בשלתופעות הלוואי

אילנה שלום, מדובר בתכשירים גנריים (normiten ו-normalol), המכילים את אותו המרכיב הפעיל, ויש להם זמינות ביולוגית דומה (מידת וקצב הספיגה של התרופה לדם). יכולה להיווצר בעיה אם את רגישה לחומרי העזר השונים בטבליות השונות. מכיוון שמדובר בתכשירים זולים, אם התכשיר שאת רגילה אליו אינו בסל קופת החולים שלך, את יכולה לנסות לרכוש אותו באופן פרטי בבתי מרקחת פרטיים (בכפוף למרשם תקין וחתום ע"י רופא). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות