Comtan

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/03/2013 | 08:35 | מאת: אהרון

אני נוטל ארבע פעמים ביו חצי כדור סינמט.לאחרונה הוסיפו לי comtan ההוראה היתה לקחת חצי כדור ביום יחד עם הסינמט של הבוקר לשם התחלה.השאלה שלי היא האם מותר לחצות את הטבילה שכן אין סימון לחציה עליה וכתוב שזו טבילה מצופה. תודה וחג שמח

אהרון שלום, סליחה על העיכוב בתשובה. חיכיתי לתשובה מחברת נוברטיס ובשל החג נוצר עיכוב. על-פי החברה: לא בוצעו בדיקות בנושא חציית הכדור ולכן המלצתם היא לא לחצות. הם גם אומרים שהם משאירים זאת לשיקול הרופא, אם הוא חושב שזה הכרחי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות