אף דולף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/03/2013 | 09:43 | מאת: אני

שלום, לפני כחודש וחצי הייתי מצוננת עם שיעול. בינתיים השיעול חלף עבר לו וגם הצינון למעט סימפטום של אף דולף. אומנם מדובר בתופעה מינורית יחסית אך עדיין מציקה. מה ניתן לקחת כדי לייבש את האף ולגמור עם הסיפור?

שלום, יכולות להיות שתי סיבות לאף הדולף. נזלת ויראלית או נזלת אלרגית (עכשיו זו העונה). לשני הסוגים אין תרופה שמרפאת, אלא תכשירים שמקלים על הסימפטומים. כל כדור "שמייבש" נזלת יכול להקל על התופעה, שתחלוף בסופו של דבר מעצמה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות