ליאת שלום רב.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/03/2013 | 23:18 | מאת: ליאור שטרן

שמי ליאור (22) ואני סובל מאלרגיה חריפה לקרדית האבק, זה פוגע בי באופן ניכר באיכות החיים שלי אני מרגיש שאני "נשוי לנייר טואלט". לפני הצבא הרופא המליץ לי לקחת כדור שנקרא טלפסט 180, לקחתי את הכדור וזה עשה לי נפלאות סוף סוף הרגשתי חיי ובריא ללא צורך להסתובב עם נייר טולאט 24/7, אך השמחה הזאת הייתה מוקדמת כעבור מספר חודשים התקפי האלרגיה התחילו לחזור בהדרגה, כיום עברו כבר שנתיים מאז ואני עדיין בצבא אני לוקח יום יום את כדור הטלפסט, ומתפלל שאני לא יקום עם אלרגיה או שהיא תצוץ לי בהלך היום,הכדור כבר לא עוזר לי אבל אני ממשיך לקחת אותו בתקווה שאולי הוא קצת משפר את האלרגיה, אני ממש מתוסכל ולא יודע מה לעשות. אז בבקשה את יכולה להמליץ לי על כדור אחר או טיפול שיכול לעזור לי?, אפילו באופן פרטי כי אני נמצא במערכת (צבא) אטומה שלא ממש עוזרת לי. תודה מראש ליאור .

ליאור שלום, אני לא יכולה להמליץ על תרופות מרשם. ישנם טיפולים נוספים שאתה יכול לנסות, כולל תרסיסים על בסיס סטרואידים וכדורים ממשפחה כימית שונה. אם אתה מוכן לשקול אופציה פרטית, כדאי שתפנה למומחה באופן פרטי שיוכל לעזור לך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות