ולבוטרין וציפצופיפם באוזניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/03/2013 | 00:20 | מאת: רונית

שלום .לפני כשנה לקחתי כדורי ולבוטרין 300 ומאז יש לי ציפצופים באוזניים .עשיתי הרבה בדיקןת בעינייו והכל היה תקין. עד שגיליתי שזה תופעת לווי של הכדורמ? האם אפשר להיפתר מהתופעת לויי הזה כמובן שמייד הפסקתי עם הכדור ?הציפצופים מאוד מפריעים לי ולפעמים העוצמה שלהם יותר חזקה ןלפעמים פחות מאור אודה לך אם תעזרי לי בתודה

רונית שלום, אם הגורם לטנטון הוא אכן התרופה וולבוטרין, יש סיכוי שהפסקת הטיפול תפתור את הבעיה. בהרבה מקרים, תרופות מחמירות בעיה קיימת וצריך לזהות את הגורם האמיתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות