פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2013 | 18:41 | מאת: רוזי

היי שלום, קיבלתי מהרופאה את התרופה פרימולוט נור (אני לא מקבלת מחזור באופן סדיר).השאלה שלי האם אני צריכה לקחת אותו כמה ימים לפני המחזור והאם אני צריכה לקחת שני כדורים באותה הפעם? תודה

רוזי שלום, אוכל לתת תשובה מדויקת יותר אם אדע מהי מטרת הטיפול בפרימולוט. ליאת

12/03/2013 | 21:20 | מאת: רוזי

אני לא מקבלת מחזור באופן סדיר ורופאה נתנה לי את התרופה הזאת כדי לסדר את הסדירות של המחזור...היא נתנה לי 2 כדורים למשך 5 ימים...אני צריכה לקחת את שני הכדורים בבת אחת?

מנהל פורום תרופות ורוקחות