אקמולי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2013 | 14:32 | מאת: נירה

ליאת שלום אני שוב מה אקמולי מאתמול אז מדובר באקמולי רגילה לא לילדים גדולים אלפי החישובים לילד בן 6 אני צריכה לתת בערך 11 מל שזה יוצא 2 טפטפות. כל טפטפת היא בת 5 מל. לא יודע זה נראה לי יותר מידי אני פוחדת לתת אבקש הנחיה מדובר על אקמולי לילדים של טבע

נירה שלום, אם את חוששת, תנסי למצוא דרך לשקול את הילד, או בקופת חולים או אולי אצל שכנה. אם לדעתך מדובר בילד במשקל המתאים לגילו (ולא קטן מימדים או רזה יחסית לילדים אחרים בני גילו), אז אין חשש ממתן המינון המומלץ ע"י היצרן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות