צטרימיד שמפו בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2013 | 13:51 | מאת: מ

שלום, רופא עור רשם לי צטרימיד שמפו לטיפול בסבוריאה, אך אני בהריון בטרימסטר הראשון - שבוע 7. למרות שאמרתי לרופא על ההריון, כתוב על האריזה שיש סיכון להשתמש בטרימסטר ראשון ושלישי. רציתי לשמוע חוות דעת נוספת - האם יש מקרים שבהם לא כדאי להשתמש בשמפו זה בהריון? תודה רבה..

שלום, על-פי העלון, השימוש בתכשיר בהריון דורש אישור מרופא, ואת זה יש לך. מדובר בשימוש חיצוני ולכן הסיכון הפוטנציאלי לעובר הוא נמוך מאוד. לא כדאי להשתמש על עור פצוע. ליאת

12/03/2013 | 09:06 | מאת: מ

מנהל פורום תרופות ורוקחות