אקמולי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2013 | 15:16 | מאת: נירית

ליאת שלום,אני צריכה לתת אקמולי לילד בן6 כתוב לפי משקל אין לי מושג כמה שוקל, את יכולה לומר לי כמה נותנים בטיפות בן 6 ממוצע

נירית שלום, גם על האריזה וגם בעלון לצרכן יש שתי טבלאות מינון, אחת לפי משקל ואחת לפי גיל. האופציה העדיפה היא לתת מינון לפי משקל. אם אין לך אפשרות לשקול את הילד,המינון על-פי היצרן הוא 12.8 מ"ל סירופ אקמולי (רגיל) עד 5 מנות ביממה. אם מדובר בסירופ אקמולי לילדים גדולים, צריך לתת חצי מהמנה (6.4 מ"ל) עד 5 מנות ביממה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות