חפיף לכינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/09/2011 | 13:02 | מאת: אתי

האם חזר החומר חפיף לשיער למדפים ? כי ניסיתי הכל וכלום לא עוזר באמת ,,וכל הטיבעיים למינייהם הם ממש כוסות רוח ,לא מזיזים ,יש לך משהו תרופתי להציע?

15/09/2011 | 13:57 | מאת: שני כרמי

אתי שלום. חפיף לא חזר ולא יחזור. ייצורו הופסק. מבחינת תכשירים תרופתיים קיימים - פריודרם, פארא-פלוס, זהו-זה ונוק. כולם מכילים חומרי הדברה. חשוב מאוד לעקוב אחר הוראות השימוש בדייקנות וגם לחזור על הטיפול. למרבה הצער קיימת בעיית עמידות של הכינים לתכשירים הכימיים ובנוסף הם גם לא ממש יעילים בחיסול הביצים ולכן יש לשוב על הטיפול כדי לתפוס כינים חדשות שבקעו. בין טיפול לטיפול, ממליצה על סירוק יסודי במסרק כינים צפוף. בהצלחה, שני.

מנהל פורום תרופות ורוקחות