RULID

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/03/2013 | 13:06 | מאת: Marry anne

קבלתי את התרופה האנטיביוטית רוליד היא עוזרת לי מאד לשיעול "נבחני" שנותר די זמן אחרי צינון או שפעת . מהו משך הזמן המינימלי לנטילת התרופה אני לוקחת 2 כדורים ביום ( בוקר וערב) 150 mg אודה להתייחסותכם.

שלום, המינון ומשך הטיפול נקבע ע"י רופא. זהו טיפול בזיהום חיידקי ולא לשיעול על רקע ויראלי. הקפידי למלא אחר הוראות הרופא שכן נטילה למשך זמן קצר מדי עלולה להוביל לכשל טיפולי וכן לעמידות חיידקים לאנטיביוטיקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות