XIGRIS, TRANXAL

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2013 | 15:26 | מאת: א.ר

שלום, יש לי 2 שאלות: 1. מדוע הופסק השימוש בתרופה xigris לטיפול בספסיס חמור? 2. האם ידוע לך על הסיבה במחסור בתרופה TRANXAL 5MG? במספר בתי מרקחת פרטיים ושל סופר פארם קיים מחסור כבר מס' שבועות. תודה רבה.

שלום, לגבי xigris, על פי תוצאות מחקר שנעשה על התכשיר הוא לא הצליח להראות יעילות מספקת בהפחתת תמותה משוק ספטי, כך שהתועלתלעומת הנזק הפוטנצאילי הוטלה בספק. לגבי טרנקסל תהיה לי תשובה מחר. ליאת

שלום, אחרי בירור בחברה המשווקת, אין מחסור בטרנקסל 5 מ"ג. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות