מוצר שטיפה לעיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2013 | 09:48 | מאת: עודד

שלום! רופא העיניים המליץ לי על מוצר שנקרא:"נאווי בלף",שהוא קצף שמן עץ התה שנועד לשטיפות עדינות של העין,האם המוצר מוכר לך?והיכן אפשר למצוא את המוצר הזה ואם הוא קיים אצלכם?כמו כן מהם התחליפים למוצר זה אם קיימים? תודה עודד

עודד שלום, המוצר מוכר ונמכר בבתי המרקחת של רשת ניו-פארם. לד"ר פישר יש מוצר לניקוי העיניים הנקרא eye-care. הוא מגיע בצורת מגבונים ארוזים בנפרד, הספוגים בחומר ניקוי עדין. זה לא אותו חומר, אך המטרה של התכשיר זהה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות