לחצות לוסטרל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/03/2013 | 00:45 | מאת: רועי

רופא המשפחה אמר לי שלא ידוע לו שיש בעיה לחצות. האם יש בעיה בלחצות את הכדור ? ואן כן מה הבעיה ? זה יכול להזיק או שפשוט לא יועיל ? מדובר בטבליות מצופות , ובעלון לצרכן נכתב שאין לחצות.

רועי שלום, על פי העלון של משרד הבריאות אין לחצות את הטבליה. על-פי עלונים מח"ול, מותר לחצות את הטבליה. מכיוון שכרגע אין לי אינפורמציה נוספת, הייתי ממליצה להשתמש בתכשיר גנרי של חברה אחרת, שאותו כן אפשר לחצות. ליאת

09/03/2013 | 21:36 | מאת: רועי

אם אני לא טועה, הציפוי נועד לשמור על התרופה שלא תתפרק בקיבה. וכנראה כל טבליה מצופה לא ניתנת לחציה. האם אני זה אכן כך ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות