שינוי תרופה לחרדות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/03/2013 | 18:25 | מאת: רונן

אני נוטל מספר חודשים ציפרלקס עקב הפרעות חרדה, הכדור מאוד עוזר לי מבחינת החרדה אך גרם לי להפרעות קשב וריכוז חמורות כאשר אני לא מסוגל כמעט להתרכז ומרגיש מעומעם כזה ולא חד וגם קשה לי מאוד להיזכר בדברים, ניסיתי כמה ימים לא לקחת וראיתי שהרגשתי הרבה יותר מפוקס והצלחתי להיזכר בדברים בקלות יתרה אך החרדות חזרו קצת, האם יש כדור לטיפול בחרדה שיכול להועיל או לפחות לא להזיק לקשב וריכוז וזיכרון? אני בעבודה המצריכה ריכוז רב ואת הזכרון וזה מאוד פוגע לי בעבודה....

רונן שלום, בספרות אין התייחסות לתופעת לוואי של פגיעה בריכוז בהקשר של ציפרלקס ותרופות אחרות מאותה משפחה. מדווח בעיקר על עייפות וטשטוש. אם הקושי בריכוז נובע מהטיפול בתרופה, תצטרך להתייעץ עם הרופא שלך לגבי תחליף. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות