הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2013 | 22:08 | מאת: רונה

שלום, יש לי פטריה על העור והרופאה נתנה לי טיפול ל20 ימים בשמפו אגיספור ובתרסיס ציקלודרם. לפני השימוש קראתי את העלונים וההנחיות הן לא להשתמש בתכשירים בהריון או בהנקה. האם אכן יש בעיה בשימוש בתכשירים במהלך הנקה? תודה מראש, רונה

רונה שלום, ההנחיות הן לא להשתמש בזמן הנקה ללא התייעצות עם רופא. אין מספיק אינפורמציה על בטיחות התכשירים בהנקה, ולא נבדקו רמות של החומרים בחלב אם. היצרנים מציינים שמידת הספיגה של התכשירים האלה דרך העור היא מינימלית, אך כמו שציינתי לא נבדקו הרמות בחלב אם. השימוש בתכשירים אלה בזמן הנקה נתון לשיקול דעתו של הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות