תרופה חליפית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2013 | 19:25 | מאת: אבי

אני משתמש בתרופה stasolid rectal tube 10 mg לילדי בן ה-16 הסובל מפירקוסי חום - להרגעת הפירקוסים . לאחרונה נאמר לי מקופת החולים מכבי שלא מביאים יותר את התרופה . מבקש לדעת על תרופה שוות ערך שקיימת בשוק שניתן להזמין ( במירשם ) דרך הקופה

אבי שלום, ניתן להשיג תכשיר מקביל, דרך בתי מרקחתשמתחים בהכנות רוקחיות. ברשת ניופארם עובדים עם מעבדה כזאת ותוכל לגשת לסניף הקרוב לביתך עם מרשם רופא להכנה. אתה צריך רק לוודא שהקופה נותנת החזר על הכנה זו מכיוון שמדובר ברכישה פרטית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות