חיסון הפפילומה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2013 | 14:44 | מאת: עינב

שלום, אני עושה את החיסון נגד סרטן צוואר הרחם. לקחתי כבר את שתי הזריקות הראשונות והיום גיליתי שאני אמורה לקבל את הזריקה השלישית היום (עברו 4 חודשים מהזריקה הקודמה והספקתי לשכוח...). האם זה קריטי לעשות את הזריקה בדיוק כעבור 4 חודשים או שאני יכולה להמתין שבוע? אני שואלת משוםשאין לי מרשם לזריקה ועד שאקבל מרשם, אקנה את הזריקה ואגיע למרפאה זה יכול לקחת מספר ימים. תודה, עינב

עינב שלום, זה לא קריטי ואפשר לחכות מס' ימים. השתדלי להשיג מרשם בהקדם האפשרי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות