כדור לאנסו לדלקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/03/2013 | 20:34 | מאת: קטיה

שלום רב, בבדיקת גסטרוסקופיה נאמר לי שיש לי דלקת קיבלתי כדורי לאנסו 30מ"ג פעמים ביום, שאלתי באיזה דלקת מדובר והאם הטיפול עוזר להתפטר מהדלקת או שזה כרוני. כמו כן האם הכדורים האלו הם ממשפחת הלוסק והאמפרדקס ? תודה על תשובתך

קטיה שלום, מדובר בגסטריטיס, תהליך דלקתי שפוגע בשכבה הפנימית של הקיבה, מסיבות שונות. ברוב המקרים, הטיפול התרופתי יעיל. כדורי לאנסו (מכילים את החומר הפעיל lansoprazole), הם מהמשפחה של לוסק. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות