Betaren SR100

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/02/2013 | 17:47 | מאת: אירית

שלום, אני סובלת מדלקת במפרק הירך כבר קרוב לחצי שנה. אני נוטלת כדור אחד של Betaren רק בזמן כאב חזק, בערך אחת לשבוע. אני מקפידה לקחת לאחר הארוחה. מהו פרק זמן/ או כפי שנכתב "לא לזמן ממשוך" שניתן לקחת את הכדור באופן הזה..אם בכלל? תודה

אירית שלום, האזהרה לגבי נטילה לזמן ממושך מתייחסת לנטילה יומיומית ולא לנטילה נקודתית. קחי בחשבון שנטילה חד שבועית מספקת רק הקלה על הכאב. כדי לקבל אפקט אנטידלקתי משמעותי יש צורך בנטילה רצופה לפרק זמן שנקבע ע"י הרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות