קרבוסילן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/02/2013 | 18:14 | מאת: מיקה

אני סובלת לאחרונה מגאזים והתחלתי ליטול קרבוסילן בינתיים בלי מירשם רופא.שאלתי איך לשלב תרופה זו עם תרופות שאני לוקחת בקביעות: לאנסופרזול בבוקר (חצי שעה לפני האוכל) ,בנוסף אני לוקחת סימבסטטין, אנאפרניל וסידן.נהגתי לקחת את התרופות אחרי האוכל.בהוראות לקיחה של קרבוסילן כתוב לקחת אותם לפני האוכל ולחכות שעתיים עד שלוקחים תרופות אחרות. אודה לך אם תעזרי לי איך לשלב בין כל התרופות

מיקה שלום, חשוב להפריד נטילת קרבוסילן מתרופות אחרות מכיוון שהתכשיר מכיל פחם פעיל שסופח אליו את מרכיבי התרופות ומפחית את יעילותן. נשאלת השאלה אם יש לך צורך לקחת קרבוסילן בעקבות כל ארוחה כל יום או שמדובר בתופעה נקודתית. אם את לוקחת לנטון בבוקר וסימבסטטין ואנפרניל בערב, תוכלי לקחת קרבוסילן בסמוך לארוחת צהריים. אם יש צורך בקרבוסילן גם בשאר שעות היום, העדיפות היא להפריד את הנטילה של קרבוסילן מתרופות אחרות ולא זמן הנטילה ביחס לאוכל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות