צינקול בציפוי אנטרי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/02/2013 | 19:43 | מאת: עדנה

שלום רב! קיבלתי טבליות צינקול בציפוי אנטרימהרופאה המטפלת בקופח לטיפול בנשירה-שבירה של השער.נראה לי שזה עובד לא רע. שאלתי: כמה זמן אפשר להשתמש בתרופה ובאיזה מינון? אני בת 70. תודה מראש עדנה

עדנה שלום, המינון נקבע על-פי הרופאה. בדרך כלל, מדובר על כדור ביום, על קיבה ריקה. במינון זה התרופה די בטוחה לשימוש ואת יכולה לקחת אותה מספר חודשים ללא חשש. אני מציעה שאחרי כחודשיים טיפול תגשי להתייעץ עם הרופאה לגבי הצורך בהמשך טיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות