הבדל בין מינוקסי 5% שבארץ לבין minoxidil kirkland

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/02/2013 | 01:46 | מאת: גיל

שלום, ברצוני להתחיל להשתמש בתכשיר מינוקי 5% למניעת התקרחות, אז קודם ברצוני לדעת אם התכשיר ממולץ על ידכם, ודבר שני האם אפשר לקנות את התכשיר האמריקאני של minoxidil kirkland ומה בעצם ההבדל בינהם??

גיל שלום, התכשיר מינוקסי 5 הראה יעילות בטיפול ובעצירה של התקרחות על רקע גנטי ולכן יכול לעזור. אם אתה בריא וללא מחלות כרוניות או רגישות לחומר הפעיל, ייתכן שתפיק תועלת מהטיפול. קח בחשבון שלוקח כ- 4 חודשים עד שרואים תוצאות, שאין 100% הצלחה, ושהפסקת הטיפול, תוביל לחידוש ההתקרחות. לגבי התכשיר האמריקאי, אם הוא מכיל את אותו ריכוז חומר פעיל, אז הוא אמור להיות זהה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות