תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/02/2013 | 10:58 | מאת: ME12

שלום, להתכוננות לכניסה להיריון נוטלת- פרנטל 2 טבליות ליום אומגה 3 - dha בכמות של 200mg ליום (צמחי) לאחרונה בשל נשירת שיער התחלתי לקחת bio-sil של אלטמן. אני מעוניינת להתחיל לקחת פרוביוטיקה להקלה בעצירות, גזים, כאבי בטן + פטריות בנרתיק. איזה מבין תוספי הפרוביוטיקה מומלץ למטרות אלה? האם קיימת התנגשות בין כל התוספים הללו? מהו סדר הנטילה המומלץ? תודה

שלום, אין התנגשות בין התוספים. אין משמעות לסדר הנטילה, רצוי לקחת אחרי אוכל, למעט פרוביוטיקה שאותה לוקחים על-פי הוראות ספציפיות של כל יצרן. לדעתי, תזדקקי למוצר פרוביוטי בריכוז גבוה. קיימים מוצרים שמכילים בין 8 מיליארד ל-25 מיליארד חיידקים. לחילופין, את יכולה לקחת פורמולה ספציפית לבעיות של פטרת חוזרת בנרתיק כמו פרוביוטיק אקספרט, או מוצר שמכיל אנזימי עיכול (בגלל הפרעות העיכול שדיווחת), כמו פרוביוטיק דייג'סט. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות