דחיית מחזור לפני חתונה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/02/2013 | 11:23 | מאת: איילה

שלום, רציתי לשאול כמה זמן הפרימולט נור יכול לעכב את המחזור? האם שבועיים זה הגיוני? לקחתי את הכדורים החל מהיום ה-15. הרופאה נתנה לי שלוש כדורים האפם אפשר לקחת גם 4 (היא נתנה לי 3 כי אחרי כמה ימים היו לי הרגשות של לפני הופעת הוסת)

איילה שלום, כל עוד את לוקחת כדורים לא תהיה ווסת. אחרי 3-7 ימים מהפסקת הכדורים את אמורה לקבל. כשאת אומרת 3 כדורים, האם את מתכוונת ל- 3 כדורים ביום? אם כן, זה המקסימום היומי למטרה זו. ליאת

16/02/2013 | 22:24 | מאת: איילה

כן,התכוונתי ל-3 ביום. מהיום ה-15 היא נתנה לי 2 כדורים ולאחר שבועיים וחצי היא אמרה לי לקחת 3 כדורים ( כי אמרתי לה שיש לי הרגשות של ליפני ווסת) כבר 6 ימים אני לוקחת 3 כדורים ונשארו לי עוד 4-5 ימים שאני צריכה לדחות את המחזור. ורציתי גם לשאול-אני מרגישה בימים האחרונים קצת כאבי בטן, מן רעשים כאלו בבטן (לפעמים יש לי את זה לפני מחזור)- האם זה יכול להיות?לפעמים זה יותר ולפעמים פחות- לא משהו כ"כ ברור. אשמח מאד לתגובתך. תודה רבה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות