מקרודנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/02/2013 | 20:50 | מאת: יעל

אני בת 20 חווייתי מספר דלקות בשתן. התחתנתי לפני חודשיים ושוב חזר לי הדלקת בשתן האורולוג אמר לי לקחת אנטיביוטיקה 'מקרודנטין' הבנתי שאסור לקחת את זה בזמן ההיריון, רציתי לשאול אם יש תחלי לזה? מכיוון שאם אהיה בהריון פתאום ולא אדע בהתחלה ואקח את האנטיביוטיקה הזו. תודה.

יעל שלום, לא הבנתי אם מדובר בטיפול לדלקת שיש לך עכשיו או בטיפול מונע, מכיוון שהבעייתיות בטיפול במקרודנטין בזמן הריון היא בעיקר בסוף ההריון. בכל מקרה, את אופי הטיפול קובע הרופא,וכדאי לידע אותו במידה ואת נכנסת חהריון. ליאת

17/02/2013 | 00:02 | מאת: יעל

מדובר בטיפול מונע. את אומרת שיש רק בסוף ההריון בעיה עם התרופה הזו? שמעתי שזה מזיק לכבד, זה נכון? יש עוד חסרונות לאנטיביוטיקה הזו?

מנהל פורום תרופות ורוקחות