כדורים למניעת הרפס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2013 | 17:22 | מאת: כלה

שלום, אני עומדת להתחתן בקרוב וחוששת מהופעה של הרפס על השפתיים לקראת החתונה בשל הלחץ של האירוע. שמעתי כי קיים טיפול תרופתי מונע, דרוים שניתן לקחת במשך כשבוע לפני החתונה כדי למנוע הופעת פצע. האם יש כדורים כאלו? אם כן, האם הם דורשים מרשם רופא?

שלום, ישנה תרופה לטיפול בהרפס שדורשת מרשם רופא. בדרך כלל היא לא משמשת למניעה של הרפס באנשים בריאים, אך תוכלי להתייעץ עם רופאך בנושא זה. ישנם כדורים טבעיים, המכילים את חומצת האמינו L-lysine והם גם יכולים לשמש למניעה וטיפול בהרפס. מזל טוב, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות